Υπεγράφησαν οι προεγκρίσεις δύο σημαντικών έργων για τον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών δικτύων του Δήμου Μαλεβιζίου και της περιοχής Αγίας Μαρίνας στις Κάτω Αρχάνες του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, προϋπολογισμών €545.085 και €600.000 αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένων Φ.Π.Α., μετά από συνεργασία του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Καρασμάνη και τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Δημήτρη Ιατρίδη.

Πιο συγκεκριμένα υπεγράφη η προέγκριση δημοπράτησης του Α΄ υποέργου «Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου Δήμου Μαλεβιζίου (πρώην Δήμων Τυλίσου –. Κρουσώνα)», προϋπολογισμού €545.000 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), καθώς και η προέγκριση δημοπράτησης για το Α΄ υποέργο της πράξης «Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου τοπικής κοινότητας Κάτω Αρχανών, ∆ήµου Αρχανών Αστερουσίων»,», προϋπολογισμού €600.000 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω έργα εντάσσονται στα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook