Σάλο έχει προκαλέσει στην Πάτρα η αποκάλυψη για το κατάστημα του πεζοδρομου της Ρήγα Φεραίου που είχε μετατραπεί σε ...στέκι αγοραίου έρωτα ανάμεσα σε ηλικιωμένους και ανήλικες!

Η ασφάλεια Πάτρας έστησε επιχείρηση και χθες το μεσημέρι μετά από επιτήρηση συνέλαβαν έναν 79χρονο την ώρα που σε γωνιακό σημείο του καταστήματος, ασελγούσε σε δύο ανήλικες ρομά 13 και 15 ετών!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανήλικες ρομά εκδίδονταν έναντι 15 ευρώ.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες πέρασε και σε μια 52χρονη γυναίκα, που ήταν προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, για διευκόλυνση πορνείας ανηλίκων.

Επίσης συνελήφθησαν οι μητέρες των κοριτσιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Τα κορίτσια προσωρινά φιλοξενούνται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην οδό Ερμού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογη υπόθεση προκαλεί σάλο στην Πάτρα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο σοκ είχε προκαλέσει η αποκάλυψη του thebest.gr για τις νεαρές Ρομά που εκδίδονταν για λίγα ευρώ με "πελάτες" κυρίως ηλικιωμένους στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Οι περίοικοι ισχυρίζονταν ότι το αλισβερίσι δεν γινόταν μόνο στην πλατεία, και βεβαίως όχι μόνο το βράδυ, αλλά και σε κατάστημα λίγα μέτρα μακριά από αυτή.

Όπως λένε οι κάτοικοι αυτό το φαινόμενο έκανε την εμφάνισή του απο το 2012 και μετά, ανακόπηκε κάποια στιγμή με την ένταση των ελέγχων από την πλευρά της Αστυνομίας και επέστρεψε δριμύτερο, προκαλώντας θλίψη σε όσους τυχαίνει να γίνονται μάρτυρες ύποπτων σκηνών με τις μικρές Ρομά να επιβιβάζονται σε αυτοκίνητα μεσηλίκων ή ακόμη και...υπερηλίκων και να εξαφανίζονται σαν να πρόκειται για επαγγελματίες συνοδούς.