Συνελήφθη ένας άνδρας ηλικίας 79 ετών τη στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 13 και 15 ετών μέσα σε καφετέρια της Πάτρας, ενώ η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε ότι τουλάχιστον επί ένα μήνα και άλλοι άντρες προέβησαν στην ίδια πράξη.

Μαζί με τον 79χρονο συνελήφθη μία 52χρονη, η οποία είναι προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 62χρονος που το διευθύνει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, και οι τρεις διευκόλυναν την τέλεση ασελγών πράξεων από ηλικιωμένους, μέσα στο κατάστημα. Επίσης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα της 15χρονης καθώς και τις δύο αδελφές της 13χρονης, ηλικίας 26 και 22 ετών, οι οποίες κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ειδικότερα, ύστερα από πληροφορίες και στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, σχετικά με την υπόθεση πραγματοποίησαν την Πέμπτη επιχείρηση στην καφετέρια. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στην Ασφάλεια, ακόμη δέκα θαμώνες του καταστήματος, εκ των οποίων συνελήφθησαν ένας 62χρονος, για καταδικαστικές αποφάσεις και ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 79χρονος εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι ανήλικες, τις αποπλάνησε και ασέλγησε σε βάρος τους, αφού πρώτα τους υποσχέθηκε αμοιβή 10 με 15 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

athensvoice.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook