Για κάθε νεαρή κοπέλα που ασχολείται με το χώρο της μόδας το να επιλεγεί από την διαφημιστική ομάδα της Victoria\’s Secret ως μέλος της “θρυλικής” ομάδας των “Αγγέλων” της διάσημης φίρμας είναι όνειρο ζωής και δείγμα απόλυτης καταξίωσης στο χώρο.

Όταν μάλιστα αυτή η αναγνώριση έρχεται πριν καν συμπληρώσει μια κοπέλα τα 18 της χρόνια, τότε η επιτυχία μοιάζει εξασφαλισμένη. Ούτως ή άλλως πάντως, η Kendall Jenner, η μικρότερη των αδερφών Καρντάσιαν, έχει ήδη κάνει “ντόρο” με τις εμφανίσεις της κι έχει ταράξει για τα καλά τα νερά της μόδας. Μόλις την περασμένη εβδομάδα “σάρωσε” τις πασαρέλες στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ως η νέα Μούσα του Givenchy. Και τώρα τα περιοδικά και οι στήλες μόδας την φέρουν ως ένα από τα φαβορί για να ανέβει στις πασαρέλες ως ένας “Άγγελος” της Victoria\’s Secret.

Στις επόμενες εβδομάδες ο χώρος της μόδας περιμένει με αγωνία το καθιερωμένο ετήσιο σόου της φίρμας με τη νέα κολεξιόν εσωρούχων. Στις πασαρέλες θα παρελάσουν τα πιο όμορφα, πιο διάσημα και πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Γυναίκες όπως η Alessandra Ambrosio, η Karolina Kurkova, η Adriana Lima και όπως όλα δείχνουν πλάι τους θα περπατήσει στην πασαρέλα μια νεαρή 18χρονη: Η νεαρή Kendall, το νέο “αίμα” της διάσημης φίρμας, ο νέος “Άγγελος”…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook