Παρά τη μικρή του ηλικία, είχε ήδη συλληφθεί αρκετές φορές για κλοπές ένας 16χρονος που έβαλε «χέρι» στο ταμείο ενός καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Μαζί του, παραπέμφθηκε και ο πατέρας του που έχει απασχολήσει επανειλημμένα για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών! 
Ο ανήλικος τρύπωσε σε ένα Ίντερνετ καφέ τα ξημερώματα της Πέμπτης, άνοιξε την ταμειακή μηχανή και άρπαξε από μέσα 170 ευρώ. Όμως, οι άνδρες της Ασφάλειας βρέθηκαν γρήγορα στα ίχνη του, τον συνέλαβαν και βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Αμέσως μετά, συνελήφθη και ο 35χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 
*** Τρεις ημέρες χάρηκαν τις βόλτες τους με τη μοτοσικλέτα ενός 47χρονου που είχαν κλέψει από την Πτολεμαΐδα δυο ανήλικοι φίλοι ηλικίας 17 χρόνων. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους εντόπισαν σε αγροτική περιοχή και κατέσχεσαν τη μοτοσικλέτα που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook