Με προσαγωγές στην Ασφάλεια Χανίων συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που τα ξημερώματα του Σαββάτου τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος και εξερράγη, στην είσοδο μεσιτικού γραφείου στην Αλμυρίδα (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφάλειας που διενεργούν την προανάκριση έχουν προχωρήσει ήδη σε προσαγωγές 3-4 ατόμων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καποια σύλληψη και οι κινήσεις των αρχών είναι πολύ προσεκτικές για την εξιχνίαση της μαφιόζικης επίθεσης.

Σοκαρισμένος ο 54χρονος Ουκρανός, ιδιοκτήτης του γραφείου που εδώ και χρόνια ζει με την οικογένεια του σε χωριό του Αποκόρωνα, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ποιός ή ποιοί μπορεί να τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό αφού δεν δέχονταν απειλές και δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Αναστατώθηκε η Αλμυρίδα από την έκρηξη

Υπενθυμίζεται ότι η ισχυρή έκρηξη στην είσοδο του μεσιτικού γραφείου σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν από τους αναστατωμένους κατοίκους της περιοχής, έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι στην είσοδο του γραφείου είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος απο περίπου 300 γραμμάρια αμωνιοδιναμίτιδας η οποία πυροδοτήθηκε με φιτίλι.

\"\"

\"\"

Απο την ισχυρή έκρηξη σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές στην επιχείρηση, αλλά και σε παρακείμενο ΑΤΜ τράπεζας ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"   \"\"

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook