Σοκ έχει προκαλέσει στην Χαλκίδα η υπόθεση παιδεραστίας, με φερόμενο δράστη τον 60χρονο δημοσιογράφο και πρώην ιδιοκτήτη τοπικού τηλεπτικού σταθμού (Χ.Κ.), ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε βάρος της 8χρονης κόρης της συντρόφου του…

Όλα αποκαλύφθηκαν, μετά την καταγγελία της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού στην αστυνομία.

Ο δημοσιογράφος είχε φύγει από την πόλη της Χαλκίδας και τα τελευταία δύο χρόνια διέμενε μαζί με την διαζευγμένη γυναίκα και την 8χρονη κόρη της, στον Ωρωπό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ο 60χρονος ασελγούσε κατ εξακολούθηση σε βάρος της 8χρονης, αναφέροντας στους αστυνομικούς ανατριχιαστικές λεπτομέρεις, όπως : \”Πέρσι το καλοκαίρι, πήρε την κόρη μου και πήγαν στην παραλία του Χαλκουτσίου να κάνουν μπάνιο. Την ώρα που γδυνόταν η κόρη μου, την άρπαξε και άρχισε να την φιλάει στα γεννητικά της όργανα…\”

Όπως αποκαλύπτει το eviazoom.gr, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και άμεσα ο δημοσιογράφος συνελήφθη, ο οποίος οδηγήθηκε στον Ανακριτή και μετά την απόλογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις Φυλακές Τρίπολης.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στην Χαλκίδα πριν λίγες μέρες, όταν ο 60χρονος δημοσιογράφος μεταφέρθηκε σιδηροδέσμιος στα δικαστήρια της πόλης, για υπόθεση που αφορούσε οικονομικό έγκλημα και φοροδιαφυγή. Μετά την απολογία του, οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές της Τρίπολης.

eviazoom.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook