Καραμπόλα πολλών ΙΧ αυτοκινήτων και νταλίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη.

Ένα άτομο (πιθανότατα άντρας) ανασύρθηκε νεκρός από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ τρία ακόμη άτομα ανασύρθηκαν νεκρά πριν προλάβει η ΠΥ να προσεγγίσει στο σημείο.

Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο από την Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ακροατές του Ράδιο Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσαν ότι στο σημείο έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα από το πρωί λόγω εργασιών στο οδόστρωμα.

Το φορτηγό για άγνωστο ακόμα λόγο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα χτυπώντας τα από πίσω.

Επί τόπου έχουν σπεύσει οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από δεκαπέντε τραυματίες. Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης της Π.Υ. οι πυροσβέστες έχουν απεγκλωβίσει από οχήματα τέσσερις νεκρούς.

\"\"

 

Τουλάχιστον 6 ασθενοφόρα βρίσκονται στο σημείο.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται η προσπάθεια απεγκλωβισμού τραυματιών από τα αυτοκίνητα τους. Τοπικά μέσα εκφράζουν φόβους και για περισσότερους νεκρούς ενώ αναφέρουν ότι οι καπνοί από τις φωτιές φαίνονται μέχρι τη Βέροια.

Η Εγνατία έχει κλείσει προσωρινά.

\"\"

 news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook