Ο 40χρονος ισοβίτης Αλκέτ Ριζάι μαζί με άλλους δυο ομοεθνείς του βαρυποινίτες ηλικίας 27 και 32 χρόνων ήταν οι πρωταγωνιστές αιματηρού επεισοδίου που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πτέρυγα των Αλβανών κρατουμένων στις φυλακές Δομοκού, με θύμα έναν 39χρονο συγκρατούμενό τους.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι τρεις ισοβίτες επιτέθηκαν στον 39χρονο, τον χτύπησαν άγρια και ένας από αυτούς τον τραυμάτισε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στα πόδια. Οι σωφρονιστικού υπάλληλοι δυσκολεύτηκαν να τον σώσουν από τα χέρια τους καθώς οι βαρυποινίτες τους κρατούσαν σε απόσταση κραδαίνοντας αυτοσχέδια μαχαίρια. Τελικά, όμως, παρέδωσα δυο μεταλλικά αυτοσχέδια μαχαίρια, τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκαν στη συμπλοκή.

Ο τραυματισμένος κρατούμενος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του Αλκέτ Ριζάι στο αιματηρό περιστατικό διαπιστώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας! Για την υπόθεση διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook