Ανυπόστατες φήμες που σύμφωνα με ρεπορτάζ συναδέλφων από την Αθήνα και συγκεκριμένα του Κυριάκου Θωμαίδη και το site «dikisports.blogspot.com» θέλουν την ζωή του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου να απειλείται από συγκεκριμένα άτομα από το Ηράκλειο για το θέμα του ΟΦΗ. 
Το ρεπορτάζ που αναφέρεται στο διαδυκτιακό τόπο του κ. Θωμαϊδη κάνει λόγο για πληροφορία που προέρχεται από δημοσιογραφικές πηγές από το Ηράκλειο και πως ο κ. Πιλάβιος ενημερώθηκε από γνωστό δημοσιογράφο της Αθήνας για τα συγκεκριμένα άτομα. 
Βάση του ρεπορτάζ που κάναμε δεν προκύπτει πουθενά ζήτημα απειλής του Σοφοκλή Πιλάβιου από συγκεκριμένα άτομα από το Ηράκλειο και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν και από τις επίσημες Αστυνομικές Αρχές που δεν έχουν υπόψην τους καμία τέτοια είδηση πόσο μάλλον ένα πρόσωπο που αναφέρει ο κ. Θωμαίδης με το προσονύμιο «Δημοσθένης». 
Επίσης από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η συγκεκριμένη πληροφορία που παρέθεσε στο blog του ο κ. Θωμαϊδης δεν έχει δοθεί από δημοσιογράφο του Ηρακλείου. 
Παρόλα αυτά ο κ. Θωμαϊδης κατάφερε να επικοινωνήσει ο ίδιος με τον κ. Πιλάβιο ο οποίος του τόνισε ότι «Φοβάμαι για την ζωή μου αλλά θα βρίσκομαι αύριο στην Αθήνα». Μάλιστα ο κ. Θωμαϊδης αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει ζητήσει αυξημένη προστασία υπό τον φόβο επίθεσης στον ίδιο αλλά και τα μέλη της οικογενείας του. 
Εμείς σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ που δημοσιεύει στο διαδυκτιακό του τόπο ο κ. Θωμαϊδης και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του . 
«Φοβάμαι για τη ζωή μου, αλλά αύριο θα βρίσκομαι στην Αθήνα\”, δήλωσε στη \”Δίκη\” ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σ.Πιλάβιος, μετά τις πληροφορίες από το Ηράκλειο για απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητάς του.
Ο κ.Πιλάβιος από την Ελβετία, όπου βρίσκεται, ενημέρωσε την εισαγγελία και ζήτησε πρόσθετη αστυνομική προστασία.
Μάλιστα την πληροφορία που πρώτη δημοσίευσε η \”Δίκη\”, ο πρόεδρος της ΕΠΟ την είχε και από γνωστό δημοσιογράφο της Αθήνας.
Δημοσιογραφικές πηγές από το Ηράκλειο αποκάλυψαν στη \”Δίκη\” ότι απειλείται η ζωή του προέδρου της ΕΠΟ Σ.Πιλάβιου!
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στην Αθήνα.
Ο ένας φέρει το προσωνύμιο \”Δημοσθένης\” και συνδέεται με \”νονό της νύχτας\”.
Ο κ.Πιλάβιος βρίσκεται στην Ελβετία, έλαβε γνώση των όσων συμβαίνουν και ενδέχεται να αναβάλει την προγραμματισμένη για αύριο επιστροφή του στην Ελλάδα, παρότι την Παρασκευή διεξάγεται η γενική συνέλευση της ΕΠΟ.
Ανεξακρίβωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένειά του βρίσκεται εκτός Αθηνών, σε συγγενικό σπίτι, για προληπτικούς λόγους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook