Στα Χανιά έγινε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας μπάσκετ Ρέθυμνο Aegean.
Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νέα συνεργασία της ομάδας που εκπροσωπεί την Κρήτη στην Α1 αλλά και για την στήριξη των Χανιωτών δήλωσε ο μεγαλομέτοχος Κωστής Ζομπανάκης, που κατάγεται από τον Αποκόρωνα.
Η ενημέρωση του ΑΓΟΡ για την παρουσίαση και το βίντεο της παρουσίασης από τη Νέα Τηλεόραση:
Την συνεργασία με την COSMOS SPORT που είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κρήτη, εγκαινίασε το  Ρέθυμνο Aegean  το περασμένο Σάββατο 3/10  στο κατάστημα της εταιρείας στα Χανιά.
Η Cosmos Sport είναι πλέον ο επίσημος υποστηρικτής της ομάδας μας και χορηγός των νέων εμφανίσεων από την ADIDAS.
Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο προπονητής μας Θανάσης Σκουρτόπουλος, οι παίκτες μας Γιάννης Καλαμπόκης, Φάνης Κουμπούρας, Μουχάμαντ Φαγιέ και Βίνσεντ Κάνσιλ, καθώς και ο Αγορίνος που φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας. Τους συνόδευαν ο πρόεδρος του Ρέθυμνο Aegean Ηρακλής Μανουκαράκης, ο αντιπρόεδρος Μανώλης Γιαννούλης, το μέλος του Δ.Σ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Δημήτρης Τζέτζος, ενώ την Adidas εκπροσώπησε ο υπεύθυνος sports marketing Ελλάδας και Κύπρου, κ. Αλέξης Μποντικούλης.
Την συνεργασία αυτή χαιρέτισε και ο μεγαλομέτοχος του Ρέθυμνο Aegean, Κωστής Ζομπανάκης, που ευχαρίστησε την Cosmos Sport και την Adidas για την σημαντική αυτή χορηγία και τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας η ανάπτυξη τέτοιων σχέσεων με επιχειρήσεις από όλη την Κρήτη που δίνουν μια μεγαλύτερη δυναμική στο μπάσκετ.
H KAE Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την COSMOS  SPORT και τον κ. Μιχάλη Τσικνάκη για την προσφορά τους και την εξαιρετική συνεργασία.
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook