Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:30 έως τη λήξη το ωραρίου την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στον έλεγχο της μετατροπής συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.
Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας τις 12 έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και στη συνέχεια πορεία μέχρι τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στη λεωφόρου Συγγρού.
Παρόμοιες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των συλλόγων-μελών της ομοσπονδίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας.
«Οι εργαζόμενοι αλλά και η κοινωνία δεν πείθεται από τα ψεύδη του κ. Μητσοτάκη για δήθεν έλεγχο πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί απέναντι «σε όσους ποινικοποιούν το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και μάλιστα με μια φαιδρή και προβοκατόρικη διαδικασία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook