H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τελικά την έφεση του Ηρακλή κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. 
Με την απόφαση αυτή, ο Αστέρας Τρίπολης ανεβαίνει στην 13η θέση (από τη 14η) και παραμένει οριστικά στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό που απομένει είναι το τυπικό μέρος της υπόθεσης, δηλαδή η επικύρωση της τελικής βαθμολογίας.
Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ: 
\”Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση όσον αφορά την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της υπ\’ αριθμόν 195/19-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League:
Δέχεται τυπικά την έφεση. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία ως απαράδεκτες τις πρόσθετες παρεμβάσεις των ΠΑΕ Λεβαδειακός, ΠΑΕ Δόξα δράμας και ΠΑΕ Πανθρακικός. 
Απορρίπτει κατ\’ ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία, του μειοψηφούντος έχοντας τη γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ\’ ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξεταστεί κατ\’ ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook