Έκπληκτη, η επιστημονική κοινότητα μελετά μία φωτογραφία από το διάστημα όπου απεικονίζεται ένας μυστηριώδης οργανισμός σε σχήμα δράκου και επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα θεωρίες των ειδικών ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή.
  
Η ύπαρξη του μυστηριώδους οργανισμού,όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί,αποδεικνύει πως η ζωή στη Γη, συμπεριλαμβανομένης και της ανθρώπινης, είναι εξωγήινης προέλευσης.

Ο οργανισμός αυτός ανακαλύφθηκε μέσα σε σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια, βαθιά στη στρατόσφαιρα του πλανήτη μας, ενώ, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί μια «βιολογική οντότητα» από άνθρακα και οξυγόνο,τα οποία όπως επισημαίνουν, αποτελούν τα δομικά στοιχεία της ζωής.

\"\"

Από την πλευρά τους, οι ερευνητές σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ο συγκεκριμένος οργανισμός να «απέδρασε » από το πλανήτη μας, κατά συνέπεια είναι… εξωγήινος.

«Είναι απόδειξη όχι μόνο για ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά και για το γεγονός ότι εξωγήινοι οργανισμοί εισβάλλουν συνεχώς στη Γη»,υπογράμμισε ο επικεφαλής καθηγητής,Μίλτον Γουενράιτ, από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και του τμήματος Αστροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Buckingham. «Η φωτογραφία του σωματιδίου \’\’δράκος\’\’ που αποτελείται από άνθρακα και οξυγόνο αποδεικνύει ότι υπάρχει και δεν είναι κομμάτι της κοσμικής ή ηφαιστειακής σκόνης. Δεν ξέρουμε προς το παρόν αν είναι ένας ενιαίος οργανισμός ή ένωση μεμονωμένων μικροβίων. Είναι σίγουρα κάτι εκπληκτικό και σε άψογη κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προήλθε από το διάστημα, καθώς το επιβεβαίωσαν τα δείγματα βιολογικού υλικού που μελετήσαμε από αυτό».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook