Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου, η Νεολαία Κισάμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μαλαθύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Ραβδούχα, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης προσκαλούν τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Νέους, τους Δήμους και λοιπούς φορείς στην ημερίδα με θέμα «Erasmus+/ Youth & Eurodesk: Ευκαιρίες για τη Νεολαία στην Ευρώπη», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στις 18:00, στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι Χανίων.
Στην εκδήλωση με ομιλήτρια την κ. Νατάσα Δεδούση, Υπεύθυνη πληροφόρησης & Επικοινωνίας της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα \”Νεολαία\” του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας και το Δίκτυο Eurodesk. 
To Erasmus+ είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΕ για την Εκπαίδευση, την Κατάρτιση, τη Νεολαία, και τον Αθλητισμό για το διάστημα 2014-2020 μέσω του οποίου, στον τομέα της Νεολαίας, δίνεται η δυνατότητα σε νέους και όσους εργάζονται με τους νέους να μπορέσουν να συμμετάσχουν σε δράσεις εθελοντισμού στο εξωτερικό, να γνωρίσουν νέους από άλλες χώρες μέσω των ανταλλαγών και να υλοποιήσουν συναντήσεις πάνω σε θέματα πολιτικής για τη Νεολαία και τον Διαρθρωμένο Διάλογο. 
 Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση του Δικτύου Eurodesk το οποίο αποτελεί ένα Ευρωπαϊκό Δίκτυο παροχής πληροφόρησης σε νέους και όσους εργάζονται με νέους για τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τις ευκαιρίες που τους προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων σε αυτήν την εκδήλωση κρίνεται απαραίτητη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook