Μετά την άκρως πετυχημένη έκθεση που έγινε το Φεβρουάριο (13-15) στην Στοκχόλμη,η έκθεση Greckland Panorama επιστρέφει δυναμικά.

Με στοιχεία που πραγματικά εντυπωσιάζουν, ο κύριος Λεωνίδας Μπαμπάνης παρουσίασε τον απολογισμό που υπήρξε μετά την έκθεση. 

Περισσότεροι απο 7.000 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του εκθεσιακού χώρο, και χιλίαδες περισσότεροι επισκέπτες έφτασαν φέτος στην Ελλάδα με τα νούμερα να ξεπερνούν τους 800.000 σε τσάρτερ και προγραμματισμένες πτήσεις.

Μερίδα του "λέοντος" πήρε η Κρήτη, η οποία φαίνεται να αποκομίζει σημαντικά οφέλη από μια αγορά υγιή, δυναμική και πολλά υποσχόμενη.

Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε ακόμα μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο,στο στολίδι της Στοκχόλμης το ERRICSON GLOBE όπου ο πήχης τοποθετείται ακόμα ψηλότερα.

Οι "έξυπνοι" εκθέτες έχουν ήδη κλείσει τους εκθεσιακούς τους χώρους, αφού έχουν πειστεί για την αποτελεσματικότητα και την εξαιρετικά καλή σχέση ΤΙΜΗΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

Αποκαλυπτική Μελέτη

Σήμερα παρουσιάστηκε και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μελέτη για την τουριστική αφορά της Σκανδιναβίας, την οποία το flashnews.gr θα σας την παρουσιάσει αναλυτικά αύριο.

Οι επισκέπτες της αγοράς από το συγκεκριμένο γεωγραφικό άξονα ( Δανία Σουηδία Φινλανδία Νορβηγία ) έφτασαν φέτος τα 2,5 εκατομμύρια επι 25 εκατομμύρια πολιτών των παραπάνω χωρών.

Στην σημερινή Σ/Τ εκτός των εκπροσώπων της περιφέρειας Κρήτης, βρέθηκε και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου κυρία Αριστέα Πλεύρη που για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του ίδιου του κυρίου Λαμπρινού λειτουργεί ως αντιδημαρχία.

Το flashnews.gr είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας.