Η WIND πιστή στη δέσμευση της για συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία της χώρας, προχώρησε στη χορηγία του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συγκεκριμένα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» (ΠΜΣ-ΟΕΣ), με κύριο μέλημα την υπεύθυνη καθοδήγηση της νέας γενιάς στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής της αποκατάστασης, καθώς και τη στήριξη του πολύτιμου και σημαντικού ακαδημαϊκού έργου του Πανεπιστημίου.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» συνολικά αριθμεί 150 φοιτητές και στα 2 έτη σπουδών. Εκτός από την οικονομική υποστήριξη που προσφέρει η WIND στο Πρόγραμμα, δίνει παράλληλα και την ευκαιρία σε φοιτητές του τμήματος να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία πραγματοποιώντας την πρακτική τους άσκηση σε τμήματα της εταιρείας που σχετίζονται με το αντικείμενό τους όπως η Οικονομική Διεύθυνση, το τμήμα Μάρκετινγκ, η Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, κα.

Στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης των αριστούχων φοιτητών του Προγράμματος, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η κα Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς, η οποία και έκανε την απονομή, δήλωσε: «Σήμερα, επιβραβεύουμε την προσπάθεια αλλά και το ζήλο για γνώση και πρόοδο.

Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε τον αγώνα που δίνουν οι φοιτητές μας για να κατακτήσουν το μέλλον, με ασπίδα και θεμέλιο τη γνώση. Στη WIND, είκοσι δύο χρόνια τώρα, με κεντρική δέσμευση το μήνυμα «Στην Πράξη», επενδύουμε στην εκπαίδευση και την ισοτιμία των νέων απέναντι στην πρόοδο. Γιατί, η Αριστεία στον ακαδημαϊκό χώρο ωφελεί την κοινωνία μας και της οφείλονται κοινωνικοί σύμμαχοι. Ένα καλύτερο παρόν και ένα ακόμη καλύτερο μέλλον είναι εφικτό. Αρκεί όλοι μας να τα στηρίξουμε στην πράξη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook