​Το Νοέμβριο του περασμένου έτους, η δολοφονία της 43χρονης επιχειρηματία στην Πάτρα, της Ναταλίας Βουτσινά, από τον 33χρονο Αλβανό υπάλληλό της, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σήμερα ξεκινούσε η δίκη στο Αίγιο για τη στυγερή δολοφονία, η οποία πήρε αναβολή για τις 31 Οκτωβρίου. Ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να εξεταστεί από ανεξάρτητο πραγματογνώμονα, για να αποφανθεί για την ψυχική του κατάσταση και αν αυτή συνδέεται με την πράξη του. Στο αίτημα τελικά συναίνεσε και ο εισαγγελέας.

Ο Αλβανός ισχυριζόταν ότι διατηρούσε σχέση μαζί της για περισσότερο από ένα χρόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του την δολοφόνησε, όταν εκείνη αρνήθηκε να χωρίσει τον σύντροφό της, γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας «Ημερήσιος Κήρυκας», Ανδρέα Βρη, με τον οποίο είχαν μία κόρη 10 ετών.

Η 43χρονη γυναίκα διατηρούσε κατάστημα εστίασης στο Ρίο. Ο δράστης μετά τη στυγερή δολοφονία παραδόθηκε μέσα στα αίματα, στις αρχές, ενώ λίγο μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πήγε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στα Μποζαΐτικα γύρω στις εννέα το πρωί αφού περίμενε να φύγουν ο σύντροφος και η κόρη της. Όταν εκείνη του άνοιξε, ο 33χρονος της ζήτησε να χωρίσει για να είναι μαζί του, κάτι που εκείνη αρνήθηκε, εξαγριώνοντάς τον. Ο ίδιος στην αστυνομία είπε ότι εδώ και ενάμιση χρόνο διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την γυναίκα, κάτι που διαψεύδουν οι συγγενείς της. Υποστήριξε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους του είχε πει πολλές φορές ότι θα χωρίσει για να είναι μαζί, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν τέτοια η μανία του δράστη, που κυνήγησε την 43χρονη, η οποία μάταια προσπάθησε να ξεφύγει από το δολοφονικό του μένος. Ο 33χρονος στην κυριολεξία την κατέσφαξε, μαχαιρώνοντάς την στην πλάτη, την κοιλιά και τέλος κόβοντας της την καρωτίδα.

Ο σύντροφός της είχε δηλώσει στο STAR, πως ο δράστης είναι ψυχοπαθής, τον γνώριζαν ελάχιστα, μπήκε από την πίσω πόρτα που ήταν ανοιχτή κατά τύχη και οπλισμένος, ενώ εκείνη κοιμόταν, την έσφαξε.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook