Η δυναμική ελβετική μάρκα ρολογιών, Maurice Lacroix, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια τριετή συμφωνία εταιρικής σχέσης με τον ποδοσφαιρικό κολοσσό FC Barcelona. Μέσα από αυτή την καινοτόμο εταιρική σχέση, η Maurice Lacroix και η FC Barcelona θα διευκολύνουν την πρόσβαση, στον κόσμο της υψηλής ελβετικής πολυτέλειας, για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και τους λάτρει του ρολογιού αντίστοιχα.

Μέσα από αυτή την εξαιρετική συνεργασία, η FC Barcelona και η Maurice Lacroix στοχεύουν  να παραμείνουν  κοντά στους θαυμαστές τους, να μιλούν την ίδια γλώσσα, και να προσφέρουν σε κάθε έναν  ξεχωριστά ένα υψηλής ποιότητας ελβετικό προϊόν πολυτελείας. Για τους λάτρεις των μηχανικών ρολογιών ή για όσους επιθυμούν να κάνουν το μεγάλο άλμα, ένα εντυπωσιακό ρολόι \”παίκτη\” και ένα εξελιγμένο \”αποκλειστικό\” μοντέλο θα πωλείται  σε όλες τις μπουτίκ FC Barcelona και στο εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο των επίσημων εμπόρων λιανικής πώλησης Maurice Lacroix .

\"\"

Μέσω του μεγαλύτερου  γηπέδου της Ευρώπης, η εταιρική σχέση θα προβάλλεται με μια σειρά από εντυπωσιακά στοιχεία προβολής, όπως η οθόνη LCD του 4ου διαιτητή, γιγάντια ρολόγια Maurice Lacroix και μια αποκλειστική παρουσία σε όλους τους τομείς VIP του Camp Nou .

Κατά την επίτευξη της συμφωνίας αυτής, Maurice Lacroix και η FC Barcelona, δύο οργανώσεις που είναι γνωστές για την προοδευτική σκέψη τους, έχουν εμπνευστεί  πολλά περισσότερα από μια εταιρική σχέση. Το συντονισμένο επιχειρηματικό πνεύμα τους και η διαισθητική εμπορική ικανότητα σκέψης είναι η αφετηρία ενός δυναμικού νέου κεφαλαίου στην ιστορία των δύο εταιριών.

\"\"

\"\"

Από το λανσάρισμα του πρώτου της ρολογιού, το 1975, τα κομψά ελβετικά ρολόγια σχεδιάστηκαν από τη δημιουργική και φιλόδοξη ομάδα της Maurice Lacroix έχοντας κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση. Τα Maurice Lacroix ρολόγια προσφέρουν εκλεκτική και παιχνιδιάρικη σχεδίαση, κατοχυρωμένες  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες και νέα υλικά υψηλής απόδοσης. Όλα είναι εμποτισμένα με τις σταθερές αξίες της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της αυθεντικότητας.

Ακριβώς όπως η FC Barcelona, η Maurice Lacroix είναι ένα σύμβολο της επιτυχίας που έχει να κάνει με το στυλ, την ουσία, και το αμείλικτο πάθος για την πρόοδο.  Πάνω στο κύμα των κοινών αξιών και φιλοδοξιών, η ελβετική ωρολογοποιία και η ποδοσφαιρική ομάδα της Καταλονίας κάνουν μια τέλεια ομάδα για την από κοινού διερεύνηση καινοτόμων τρόπων προσέγγισης των οπαδών του ποδοσφαίρου και των λάτρεων των ρολογιών.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook