Την πεποίθησή του ότι ο Κισσαμικός μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ\’ Εθνικής εξέφρασε ο Μιχάλης Καρβουνιάρης.
Ο 21χρονος αμυντικός που είναι ανάμεσα στους αρχηγούς της ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στην \”ΏΡΑ των σπορ\” και τον Ηρακλειώτη συνάδελφο Κυριάκο Παντζαρίδη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Κισσαμικού:

«Φέτος η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά διότι σε δυο αγώνες μετράμε ισάριθμες νίκες και το καλό είναι ότι συνδυάζουμε το αποτέλεσμα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δώσουμε συνέχεια και να δημιουργήσουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων για να έχει αξία σε αυτή η εκκίνηση»

Για το αν πιστεύει ότι ο Κισσαμικός μπορεί να τερματίσει ψηλότερα σε σχέση με πέρσι:

«Φέτος, στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα από πέρυσι. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Άλλωστε ήμουν και πέρυσι στον σύλλογο και θεωρώ ότι φέτος έχουμε αξιόλογο σύνολο το οποίο διαθέτει ποιότητα και εμπειρία». 

Για το αν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Κισσαμικός

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο και την άνοδο στο τέλος της σεζόν. Άλλωστε είναι αρκετά νωρίς για να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις. Σίγουρα όλοι το σκεφτόμαστε και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο και η δουλειά μας είναι να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Αυτό έχει σημασία και τίποτα παραπάνω. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προετοιμαζόμαστε αναλόγως με τον αντίπαλο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Για εμάς το κάθε ματς είναι ένας μικρός τελικός και γνωρίζουμε ότι πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάνουμε στο στόχο». 

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Στόχος και όνειρο μου είναι να κάποια στιγμή να παίξω ποδόσφαιρο όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook