Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τρίτης ο συλληφθείς στον Βύρωνα για τρομοκρατία Αντώνης Σταμπούλος, διαμαρτυρόμενος από το Τμήμα Μεταγωγών για το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε φυλακή εκτός του Κορυδαλλού.

Οπως αναφέρεται στο κείμενο-δήλωση που αναρτήθηκε με το όνομά του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στον ιστότοπο Indymedia, «Παρά την εισαγγελική παραγγελία για μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού , το γεγονός ότι με έφεραν εδώ (σ.σ. Τμήμα Μεταγωγών) αποκαλύπτει ότι υπάρχει ισχυρή πίεση και προσπάθεια να με στείλουν σε κάποια άλλη μακρινή φυλακή…».

Ο Αντώνης Σταμπούλος σημειώνει ότι επιχειρείται με τον τρόπο αυτόν η εξόντωση της οικογένειάς του «που θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει», αλλά και για «δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου».

Στη δήλωση προστίθεται ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να εξοντωθεί «αφού ξέρουν ότι πολιτικά υπερασπίζομαι τη θέση μου ακόμη κι αν με στείλουν στη Σιβηρία»,

Επιτίθεται στα μέσα ενημέρωσης για το κλίμα τρομολαγνείας που, όπως τονίζει, καλλιεργούν και χλευάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα θέματα που σχετίζονται με τη σύλληψή του και τα ευρήματα που τον εμπλέκουν με τον Επαναστατικό Αγώνα και την τρομοκρατία.

tovima.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook