Δεν έχουν τέλος οι «διαρροές» του χάκερ ο οποίος έχει προκαλέσει απανωτά «εγκεφαλικά» σε διασημότητες του Χόλιγουντ, μοντέλα και άλλες cellebrities.

Μετά τις Jennifer Lawrence, Rihanna, Kim Kardashian, Arianna Grande, Teresa Palmer, Victoria Justice, AnnaLynne McCord κ.α. στα «τρόπαια» του χάκερ περιλαμβάνονται από σήμερα η Joanna Krupa, η Emily DiDonato και η Erin Heatherton.

Παρά την πίεση που δέχεται η Google από τις διάσημες που ζητούν έως και 100 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση, παρά τις ενέργειές της εταιρείας για να σβηστούν «δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες», οι προκλητικές φωτογραφίες των επωνύμων εξακολουθούν να βγαίνουν φόρα παρτίδα στο διαδίκτυο.

Η 35χρονη Joanna Krupa από την Πολωνία είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός με εξώφυλλα σε περιοδικά όπως Envy, FHM, Personal, Inside Sport, Stuff, Shape και Maxim ενώ έχει κάνει και διάφορες εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικά σόου όπως το Dancing With The Stars. 

\"\"


\"\"


\"\"


Όσο για την Emily DiDonato εκτός από τις φωτογραφίες υπάρχει και η πληροφορία ότι ο χάκερ έχει στην κατοχή του και ένα ερωτικό βίντεο με το οποίο απειλεί το διάσημο μοντέλο. Το 23χρονο μοντέλο, για το οποίο είχε ακουστεί ότι κάποτε έβγαινε ραντεβού με τον Jake Gyllenhaal, ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 και από τότε έχει συνεργαστεί με την Guess, την Victoria\’s Secret, τον Giorgio Armani και τα Oysho.

\"\"

\"\"

\"\"


Η Erin Heatherton, γνωστό μοντέλο και πρώην ερωτική σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι το δεύτερο από τα τελευταία θύματα του χάκερ των διασήμων. Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν εμφανίζεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της ενώ φαίνεται να τις έχει επεξεργαστεί με διάφορα φίλτρα.


\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook