Το «Κίνημα Ανατροπής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» προηγείται στην κούρσα για τις εκλογές στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) μετά τα αποτελέσματα σε δύο περιφέρειες, την Ανατολική Μακεδονία Θράκη και τη Θεσσαλία 
Συγκεκριμένα στη πρώτη επί 115 εκλεκτόρων οι υποψήφιοι του Κινήματος έλαβαν 100 ψήφους παίρνοντας 20 στις 21 έδρες για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ενωση Δήμων) και εκλέγοντας και τους 10 συνέδρους για την ΚΕΔΕ.
Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη Περιφέρεια το Κίνημα συγκέντρωσε την εμπιστοσύνη δημάρχων, τόσο από την κεντροδεξιά, όσο και από την κεντροαριστερά επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του, αλλά κυρίως τον καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του.
Eπίσης στις αντίστοιχες εκλογές για τη Θεσσαλία το «Κίνημα Ανατροπής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» εξέλεξε 12 στους 21 για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ και 6 στους 12 συνέδρους για την ΚΕΔΕ.
Νασ σημειωθεί ότι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας υπήρξε απέναντι από το ψηφοδέλτιο του Κινήματος υπήρξε ψηφοδέλτιο που προέκυψε μετά από τη συνεργασία Δημάρχων με αναφορά στο ΠΑΣΟΚ και στο Σύριζα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook