Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ως Ενωσιακός προπονητής της Ε.Π.Σ. Χανίων ο Νίκος Βοζινάκης με γραπτή του δήλωση θέλησε να ευχαριστήσει τις ομάδες που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στα γήπεδα των Χανίων.
Ο νέος προπονητής των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Χ. \”κρέμασε\” τα παπούτσια του πριν λίγες εβδομάδες σε ηλικία 47 ετών, έχοντας διαγράψει σημαντική πορεία σε αρκετές ομάδες των Χανίων.
Η γραπτή του δήλωση:

«Μετά από 34 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας στα γήπεδα αποφάσισα να κρεμάσω τα παπούτσια και να επικεντρωθώ στην προπονητική, στην οποία συμπληρώνω φέτος δεκαετία. Δεδομένων και των υψηλών απαιτήσεων που έχει η νέα μου θέση ως Ενωσιακού προπονητή πήρα αυτή την απόφαση και θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που υπηρέτησα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες του Παγχανιακού και του Κρητικού Αστέρα που αποτέλεσαν την αφετηρία και το φινάλε σε αυτό το όμορφο ταξίδι καθώς επίσης και τα υπόλοιπα σωματεία: Παλαιόχωρα, Άρη Σούδας, Ιωνία, Θησέα Περιβολίων, Κισσαμικό, Σπάθα Κολυμπαρίου, Δόξα Παχιανών, Θύελλα Καλάθενων, Πανακρωτηριακό, Νέους Χανίων κ.α.

Συνεργάστηκα με δεκάδες παράγοντες και προπονητές και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, ιδιαίτερα δε τους Μαρκουλάκη Νεκτάριο (σημερινό πρόεδρο του Κρ. Αστέρα) και Κτενιαδάκη Σπύρο (τεχνικό διευθυντή Κρ. Αστέρα).

Τέλος θέλω να σημειώσω την χαρά μου καθώς βλέπω το χανιώτικο ποδόσφαιρο σε αυτές τις δεκαετίες να έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου, να εκπροσωπείται πλέον σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, κάτι αδιανόητο όταν έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά μου βήματα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook