Αυτονόητη χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης την συνέχιση των μεταρρυθμίσεων μιλώντας στην η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ενωσης Επιχειρηματιών.
«Ολοι θέλουν η Ελλάδα να πετύχει και για αυτό θα στηρίξουν την ελληνική κυβέρνηση. Είναι αυτονόητο ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Ο κ. Χαρδούνελης ανέφερε ότι η Ελλάδα θα ξαναβγεί σύντομα στις αγορές συνδέοντας αυτή την επιλογή, όπως γράφει το ΒΗΜΑ, με την εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, η οποία έχει βοηθήσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Μιλώντας για την πορεία της οικονομίας υποστήριξε ότι θα υπάρξει φυγή προς τα εμπρός για το 2015 ενώ αναλύοντας το πώς θα επιτευχθεί ανάπτυξη 2,9% υποστήριξε ότι θα συμβεί με τον συνδυασμό κατανάλωσης, επενδύσεων και ισοζυγίου εξωτερικών συναλλαγών.
Αναφερόμενος, τέλος, στις αποκρατικοποιήσεις, είπε ότι αναμένονται έσοδα 4,2 δις ευρώ από 32 εγχειρήματα, τα οποία είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook