Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, Δημήτρης Κορναράκης, συνοδευόμενος από την οργανωτική γραμματέα του Ε.Κ.Χ., Όλγα Τζοτζολάκη. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έλαβε χώρα στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, έγινε ενημέρωση στον κ. Βάμβουκα αναφορικά με τα εργασιακά ζητήματα, που έχουν προκύψει στην πόλη των Χανίων, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, που πλήττει τη χώρα μας. 
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων χαρακτήρισε το θέμα της ανεργίας ως το βασικότερο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η χώρα μας και το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει η τοπική κοινωνία, με τις επιπτώσεις της να πλήττουν όλη την κοινωνική στρωμάτωση. “Στόχος μας είναι να αποτελέσει ο Δήμος μας πυλώνα προγραμματισμού, εμψυχωτή και συντονιστή της τοπικής ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης, δίνοντας έμφαση σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και καινοτόμες υπηρεσίες”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Βάμβουκας. 
Τέλος, στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και οι εργασιακές σχέσεις της δημοτικής αρχής με τους εργαζομένους του Δήμου Χανίων, τους οποίους ο Δήμαρχος Χανίων χαρακτήρισε συνεργάτες, η συμβολή των οποίων, όπως ανέφερε, κρίνεται καθοριστικής σημασίας, προκειμένου να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός της νέας δημοτικής περιόδου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook