Μετά το καλοκαίρι είναι γεγονός ότι το δέρμα μας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και ενώ το μαυρισμένο δέρμα είναι εντυπωσιακό στην πραγματικότητα η ηλιοθεραπεία επιταχύνει τα σημάδια της γήρανσης.

Τώρα που είναι φθινόπωρο, μπορείτε όμως να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να το κάνετε να φαίνεται λαμπερό και υγιές.

Δώστε στο δέρμα σας την απαραίτητη υγρασία που έχει ανάγκη. Το νερό είναι απαραίτητο για τον κυτταρικό μεταβολισμό, γι’αυτό χρησιμοποιείτε καθημερινά τόνερ προσώπου και πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα δυνατό peeling που θα καθαρίσει το δέρμα και θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τα οποία φράζουν τους πόρους, και δείχνουν το δέρμα κουρασμένο.

Ένας εύκολος τρόπος είναι να τοποθετήσετε το πρόσωπό σας πάνω από νερό που σιγοβράζει, προσθέτοντας θεραπευτικά βότανα όπως καλέντουλα ή χαμομήλι για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια μία ήπια απολέπιση με κόκκους Jojoba θα σας εξασφαλίσει μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Κάντε αρκετά συχνά για ένα μήνα περίπου ενυδατικές μάσκες τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να πετύχετε αναγέννηση των κυττάρων.

Να θυμάστε ότι το καλοκαιρινό μαύρισμα σας έχει μεγάλη  διάρκεια ζωής, μπορεί και όλο το χειμώνα,  αν το προσέχετε και το ενυδατώνετε συχνά.

govstileto.gr