Κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία έφτασε η Ιεράπετρα, που διεκδικούσε την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό το όμορφο… ταξίδι που είχε ξεκινήσει. Η ομάδα του Νίκου Δεδελετάκη μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο Δ.Σ. Περιβολίων ηττήθημε με 3-1 στα πέναλτι από τον Αστέρα Μαγούλας, με τον κανονικό αγώνα και την παράταση να ολοκληρώνεται με σκορ 1-1.

Το εισιτήριο για τον τελικό της 12ης Ιουνίου στην Χαλκίδα πήρε η πρωταθλήτρια ομάδα του 7ου ομίλου, που θα βρει απέναντι της τον Αγρότη Λιανοκλαδίου του Χανιώτη, από το Καστέλι, επιθετικού Λευτέρη Βεστάκη που με δικό του γκολ οδήγησε την ομάδα του στον τελικό της διοργανώσης.

Το φιλμ του αγώνα
27’ Σουτ του Σερέπα αποκρούει ο Αλευράς

28’ Κεφαλιά του Καραμάνου απομακρύνει στην γραμμή ο Μαστοράκης.

45’ Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα Μ. με τον Λούπα να μην μπορεί να σκοράρει.

47’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Χατζάκη, πλασέ του Γκινή η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και μετά την μπλόκαρε ο Ζούκας, με τον Γιαννουλάκη να δείχνει σέντρα (1-0).

51’ ΓΚΟΛ: Πριν καλά κοπάσουν τα πναηγύρια της Ιεράπετρας ο Κουσίδης ισοφαρίζει με πλασέ.

55’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ιεράπετρα με τον Γκινή να μην μπορεί να σκοράρει σε κενή εστία μετά από την σέντρα του Δεδελετάκη.

90’+3’ : Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Δεδελετάκη για την Ιεράπετρα, που έκανε την ατομική ενέργεια και πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε για λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

91’ (παράταση): Το σουτ του Καραμάνου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Τα πέναλτι
Πιο ψύχραιμη η ομάδα της Μαγούλας και με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Ζούκα πήρε την πρόκριση στα πεναλτι.
Η σειρά:
Σκύβαλος              άουτ
Μαρής                   απόκρουση Αλευρά
Χατζηγιαννάκης      απόκρουση Ζούκα
Καραμάνος             0-1
Χατζηανδρέου         1-1
Μενδρινός              1-2
Γκινής                  απόκρουση Ζούκα
Κουμεντάκος          1-3

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Αλευράς, Μαστοράκης (118\’ Μπαριτάκης), Τοψιδέλης, Κουγιουμουτζάκης, Χατζάκης, Τζελέπης, Παϋσανίδης (94\’ Τσαμπανάκης), Χατζηγιαννάκης, Δεδελετάκης (118\’ Σκύβαλος), Χατζηανδρέου, Γκινής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ζούκας, Κουσούρης (91\’ Καραμανίδης), Σερέπας, Μενδρινός, Κουμεντάκος, Μαρής, Τατσιονίδης, Έβερετ, Κουσίδης (62\’ Λάμπρου), Καραμάνος, Λούπας (83\’ Λαμπρινάτος).

                                                                                                                       

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook