Με το...καλημέρα, συνέβη ένα τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί στον δρόμο Χανίων - Αεροδρομίου στο οποίο τραυματίσθηκε ελαφρά μια κοπέλα.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 7 το πρωί, όταν Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια φοιτήτρια με συνεπιβάτες δύο νεαρούς οι οποίοι - σύμφωνα με πληροφορίες - υπηρετούν την θητεία τους, ενώ κινείτο προς το αεροδρόμιο, λίγο μετά το Αρώνι, ξέφυγε απο την πορεία του, πλαγιολίσθησε και βγαίνοντας εκτός του δρόμου, έπεσε με το πίσω τμήμα πάνω σε ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ, την οποία και έσπασε.


Απο τον θόρυβο που ακούστηκε, πετάχτηκαν έξω οι ένοικοι παρακείμενης οικίας, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την κοπέλα, ελαφρά τραυματισμένη - κυρίως με ισχυρό σοκ - και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους. Οι δύο συνεπιβάτες στο αυτοκίνητο δεν έπαθαν το παραμικρό.


Όμως η σπασμένη κολώνα πρέπει να αντικατασταθεί, καθώς το ηλεκτροφόρο καλώδιο περνά πάνω απο την μεγάλης κυκλοφορίας οδό Χανίων - Αεροδρομίου και υπάρχει κίνδυνος να πέσει στον δρόμο.

Έτσι στο σημείο μετέβη και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ κατα την αντικατάσταση της κολώνας θα πρέπει να διακοπέι η κυκλοφορία.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Ναπολέων Σαραντίδης

»