Η ώρα της κρίσης έφτασε στον ΑΟΧ που έστω και την ύστατη ώρα βρέθηκε λύση με την ιστορική ομάδα των Χανίων. Την Πέμπτη το πρωί ο Παντελής Ευθυμάκης πρόκειται να ανακοινώσει και επίσημα την εμπλοκή του στα κοινά της ομάδας μέσα από την κίνηση που δημιούργησε ο ίδιος τις τελευταίες μέρες.Ή ακόμα και αν δεν έρθει αυτή η ανακοίνωση θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις του αναφερόμενος και στην πορεία των μέχρι τώρα συζητήσεων που έχουν γίνει.

Βλέποντας ο Χανιώτης επιχειρηματίας ότι η κίνηση με επικεφαλής το Νότη Ψυλλάκη αλλά και βασικό «συμπαίκτη» τον ίδιο δεν προχώρησε λόγω μη στήριξης κάποιων στον κ. Ψυλλάκη, αποφάσισε να πορευτεί μόνος του ουσιαστικά από αυτήν την κίνηση.
Έτσι προχώρησε τις διαδικασίες και τις συζητήσεις με άτομα που είχαν αντιπολιτευτεί της «ομάδας» Ψυλλάκη και αφού βρήκε «συμπαίκτες» αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Βέβαια υπήρχαν πολύωρες συζητήσεις μέχρι και αργά το βράδυ της Τετάρτης (1/6).
Η πολυπόθητη νέα σελίδα στα διοικητικά της ομάδας φαίνεται ότι θα… γυριστεί την Πέμπτη (2/6) και θα ανακονωθεί και επίσημα μέσα από τον Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 στις 11 το πρωί.
Εποχή Ευθυμάκη ξημερώνει στον ΑΟ Χανιά, με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει να καλείται πλέον να… τρέξει για να κλείσει τα ανοικτά μέτωπα με τις οφειλές των ποδοσφαιριστών, τα χρέη αλλά και την  κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.
Από την κίνηση Ψυλλάκη  πέρα από τον κ. Ευθυμάκη θα συμμετάσχει, πιθανόν, στη νέα διοικητική εποχή του ΑΟΧ και ο επιχειρηματίας Κώστας Τσουβαλάς, αναλαμβάνοντας το τμήμα μάρκετινγκ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook