Πέντε  ακόμη αλλοδαποί, συνελήφθησαν χθες για πλαστογραφία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Οι πέντε άνδρες επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Βέλγιο και Γαλλία.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

"Συνελήφθησαν, χθες (08.10.2014) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 22χρονος υπήκοος Συρίας και 34χρονος υπήκοος Ελεφαντοστού για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ανωτέρω συλληφθέντες επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Βελγίου ο 22χρονος και αρχών Γαλλίας ο 34χρονος, με σκοπό να αναχωρήσουν από τη χώρα για Βέλγιο.

Επιπλέον συνελήφθησαν χθες (08.10.2014) το απόγευμα τρία άτομα ηλικίας 17, 41 και 32 ετών υπήκοοι Συρίας οι οποίοι είχαν προορισμό τη Γαλλία και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Ρουμανίας οι 17χρονος και 41χρονος και αρχών Δανίας ο 32χρονος.

Πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου."