Λίγες ημέρες αφότου ενώθηκε με τα δέσμα του γάμου με τον αγαπημένο της, Γιώργο Ανδρίτσο, στη Μύκονο, η Σίσσυ Φειδά δίνει τη δική της απάντηση για το \”ξεκατίνιασμα με τη μητέρα της\” «αλλά και τα… παρατράγουδα  που συνέβησαν στο γάμο της.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η μητέρα της, κα Μαίρη, έγινε πυρ και μανία με την κόρη της επειδή δεν ήταν στη λίστα με τους καλεσμένους και έτσι αποφάσισε να βγάλει στη φόρα το παρασκήνιο της οικογενειακής τους ζωής.

Μάλιστα, δεν δίστασε να «στολίσει» -on camera πάντα- την τηλεδιακοσμήτρια με διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά και να υποστηρίξει ότι τα μυαλά της πήραν αέρα από τότε που βγήκε στην TV.

«Θεωρώ ότι βρήκαν αφορμή να χτυπήσουν και να προκαλέσουν έναν άνθρωπο που δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Από την άλλη δεν έχω τίποτα να απαντήσω σε όλο αυτά. Ο κόσμος καταλαβαίνει τα πάντα» ανέφερε η Σίσσυ Φειδά ενώ παραδέχθηκε ότι στεναχωρήθηκε με το ξέσπασμα της μητέρας της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν δύσκολο και δυσάρεστο γεγονός».

Όσο για το εάν φοβήθηκε μήπως σπιλωθεί η εικόνα της;

«Δεν υπάρχει καμιά εικόνα μου. Υπάρχει ο χαρακτήρας μου, το ποια είμαι. Όποιος είναι κοντά μου και με ζει, είτε ένα χρόνο είτε δεκαπέντε, ξέρει ποια είμαι. Ακόμα και οι τηλεθεατές καταλαβαίνουν. Τα μηνύματα και τα γράμματα που μου στέλνουν είναι πολύ συγκινητικά. Δεν προσποιήθηκα ποτέ για το ποια είμαι και από που έρχομαι. Τη ζωή μας την ορίζουμε εμείς. Φτωχόπαιδα που δεν έχουν να φάνε κατακτούν τον πλανήτη. Γίνονται super stars, πολιτικοί διεθνούς εμβέλειας. Το θέμα είναι που θες να πας και πως επιλέγεις να ζήσεις» τόνισε.

Την ίδια ώρα η τηλεδιακοσμήτρια μίλησε και για την αλλαγή εκκλησίας στο γάμο της αλλά και κυνηγητά τύπου Χόλιγουντ!

\"061014121909_9143.png\"
Όπως σας έχουμε γράψει, το ζευγάρι, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες συναντήσεις αλλά και δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αποφάσισε τελευταία στιγμή να αλλάξει το εκκλησάκι όπου θα παντρευτεί. Οι καλεσμένοι λοιπόν, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά μόλις μισή ώρα πριν το Μυστήριο, ότι ο γάμος θα γίνει στην «Αγία Αναστασία», και όχι στον «Άγιο Στέφανο», όπως έγραφε η πρόσκληση.

«Για του λόγου το αληθές λοιπόν αυτή η αλλαγή δεν ήταν δική μου επιλογή. Ήταν μια απόφαση που πήρε ο άντρας μου την τελευταία στιγμή –και όχι βέβαια γιατί θέλαμε να κρυφτούμε από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και παράπονο με τους φωτογράφους. Εκείνο που προσπάθησε ο Γιώργος να αποφύγει, ακριβώς λόγω των δυσάρεστων θεμάτων που προέκυψαν την τελευταία περίοδο, ήταν το ενδεχόμενο να με στεναχωρήσουν κάποιοι ίσως πιο επιθετικοί δημοσιογράφοι με κάμερες» ανέφερε ενώ τόνισε πως όσα γράφτηκαν «είναι υπερβολές 100%.»

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook