Ληστές σαδιστές. Άνθρωποι που δεν διστάζουν να κάψουν τα θύματά τους για να πάρουν αυτό που θέλουν. Εισβάλουν σε σπίτια, τρομοκρατούν οικογένειες και φεύγουν με λεία χιλιάδων ευρώ.

Η κατάθεση στην Αστυνομία του επιχειρηματία που είδε τους ληστές με το σίδερο να εισβάλουν στο σπίτι του, στη Βούλα, να τρομοκρατούν την οικογένειά του και να βασανίζουν τον ίδιο χωρίς έλεος, είναι αποκαλυπτική.

Το θύμα βρέθηκε την Τετάρτη στην Ασφάλεια για να δει φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών και να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

\"\"
Λεπτό προς λεπτό αποκάλυψε όλα όσα έζησε στα χέρια των τεσσάρων κακοποιών η οικογένειά του. Μίλησε για τον σωματώδη Γεωργιανό, τον άνθρωπο που πήρε στα χέρια του το σίδερο με το οποίο λίγη ώρα πριν από την εισβολή σιδέρωνε η γυναίκα του, και τον κατέκαψε. Τον χαρακτήρισε σαδιστή. Ένας άνθρωπος που δεν θα σταματούσε αν δεν έπαιρνε αυτό που ήθελε.

Λίγο πριν από την εισβολή, η γυναίκα του θύματος σιδέρωνε. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι, αιφνιδίασαν την οικογένεια και βλέποντας το σίδερο αποφάσισαν να κάψουν τον άτυχο άνδρα για να τους πει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο άνδρας που έκαψε τον επιχειρηματία είναι ο ίδιος που κρατά, εν είδη αρχηγού, το σίδερο σε κάθε επίθεση της σπείρας.

Την Πέμπτη, βρέθηκε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία που έκλεψαν οι ληστές για να διαφύγουν. Του είχαν κλέψει τα κλειδιά του υπόγειου γκαράζ, έβαλαν στο αυτοκίνητό του το χρηματοκιβώτιο με τις 100.000 € και τα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν. Το παράτησαν κάπου στα Λιόσια και εξαφανίστηκαν. Εκεί το βρήκαν παρκαρισμένο οι αστυνομικοί.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook