Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση που σόκαρε την τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης και όχι μόνο, με το θάνατο του 16χρονου Γιώργου Χατζέλλη και τον τραυματισμό της 15χρονης φίλης του Νικολέτας, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην επαρχιακή οδό Καλλονής -Παρακοίλων την προηγούμενη εβδομάδα.

Η 15χρονη συνοδηγός γρονθοκοπήθηκε άγρια στο πρόσωπο, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Την ίδια ώρα το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής, αποκαλύπτει ότι η νεαρή κοπέλα βρέθηκε 1 χλμ μακριά από το τροχαίο.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε εκείνο το βράδυ. Δεν θυμάμαι τίποτα. Έχω πάθει σοκ με το θάνατο του Γιώργου», λέει αποκλειστικά στο protothema.gr η 15χρονη Νικολέτα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τα χτυπήματα που έχει στο πρόσωπό της η 15χρονη δεν οφείλονται σε πτώση από το μηχανάκι, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Η νεαρή κοπέλα, είναι βαριά γρονθοκοπημένη και φέρει κάταγμα στο πρόσωπό της, ενώ το υπόλοιπο σώμα της είναι άθικτο.

Οι γονείς της 15χρονης που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο σχετικά με το τι συνέβη στα δυο παιδιά εκείνο το βράδυ με αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο του νεαρού και τον τραυματισμό της κόρης τους.

 
Ο πατέρας της 15χρονης Νικολέτας, κ. Τάσος Σαράφης ζητά να μάθει την αλήθεια και παρακαλεί τους υπευθύνους να μην υποτιμηθεί το θέμα από τις αρχές.

\"\"
Όπως αναφέρει ο ίδιος στο protothema.gr «Με τη βοήθεια ψυχολόγου, η κόρη μου ενημερώθηκε στο νοσοκομείο για την κατάληξη του 16χρονου, καθώς δεν θυμόταν τίποτα. Από εκείνη την ώρα έπαθε σοκ. Δεν θυμάται τίποτα και δυστυχώς ακόμη δεν μπορεί να καταθέσει στην αστυνομία. Όμως, με τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή, η υπόθεση λαμβάνει νέα τροπή. Η κόρη μου είναι βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο από γροθιές που δέχτηκε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα. Επίσης, ο ιατροδικαστής είναι πεπεισμένος ότι τα χτυπήματα της κόρης μου δεν θα μπορούσαν να οφείλονται σε πτώση από το όχημα. Ακόμη, στο σώμα της δεν έχει ούτε μία γραντζουνιά. Είναι σαν να μην έπεσε από το μηχανάκι, αλλά να συνέβη κάτι άλλο».

Όπως λέει ο πατέρας της 15χρονης: «Μία πρώτη σκέψη της αστυνομίας ήταν ότι ίσως η κόρη μου προσπάθησε να περπατήσει για να αναζητήσει βοήθεια. Από την άλλη, δεν δικαιολογείται να διένυσε τόσο μεγάλη απόσταση και να βρέθηκε γρονθοκοπημένη και τραυματισμένη στο πρόσωπο από ανθρώπινο χέρι». 

Το protothema.gr επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλονής που ερευνά εις βάθους την υπόθεση και επιβεβαίωσε το πόρισμα του ιατροδικαστή και τη νέα τροπή που λαμβάνει η υπόθεση.  

\"\"

\"\"
Αυτή τη στιγμή, η 15χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη λόγω του θανάτου του 16χρονου και να αναρρώσει από τα βαριά χτυπήματα. Πάντως, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. 

Φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook