Οργή προκαλεί η είδηση ότι μία μητέρα από την Κίνα, έδεσε με αλυσίδα το γιο της στο ποδήλατό της προκειμένου να μην φύγει, παρότι είχε υποσχεθεί στην αστυνομία να φέρεται ευγενικά στο παιδί της.

Η αστυνομία κάλεσε την 39χρονη Λι Τενγκ στο τμήμα για να παραλάβει τον γιο της Λι Σάο που το είχε σκάσει. Τον πιτσιρικά βρήκαν οι αστυνομικοί να περιπλανιέται στους δρόμους μόνους του και τον μετέφεραν στο τμήμα για να είναι ασφαλής.

\"1412766073889_wps_6_Pic_shows_Li_Shao_put_her.jpg\"
Μάλιστα όταν η κυρία Τενγκ, πήγε να πάρει το γιο της, εκείνος είπε μπροστά σε όλους πως προτιμά να μείνει στο αστυνομικό τμήμα, παρά να πάει σπίτι του. Ο μικρός διαμαρτυρήθηκε πως δεν του φέρεται καλά, με την 39χρονη να διαβεβαιώνει τις αρχές πως δεν θα προκύψει κανέναν άλλο πρόβλημα.

Όμως λίγα λεπτά μετά, αφού βγήκαν από το τμήμα, η Λι Τενγκ τον έδεσε σε μία αλυσίδα για να μην το σκάσει πάλι…. Ο Λι Σάο άρχισε να κυλιέται στο πάτωμα και να φωνάζει στους περαστικούς να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Τότε ένας αστυνομικός τους εντόπισε. Η μητέρα ισχυρίστηκε πως μεγαλώνει μόνη της το αγοράκι που την ταλαιπωρεί καθώς δεν κάνει ποτέ αυτό που του λέει. Αποκάλυψε μάλιστα πως είναι η πέμπτη φορά που ο μικρός το σκάει. «Φοβάμαι μήπως τον χτυπήσει κανένα αμάξι» πρόσθεσε.

Τελικά τη μητέρα και το παιδί θα παρακολουθήσουν κοινωνικοί λειτουργοί.

\"1412766084418_wps_7_Pic_shows_Li_Shao_put_her.jpg\"

\"1412766091283_wps_8_Pic_shows_Li_Shao_put_her.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook