Μπορεί τα βλέμματα όλων σήμερα στη Βουλή να βρίσκονται στραμμένα πάνω στους δύο πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές.
Η επιστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη στη Βουλή σηματοδοτεί και άλλες επιστροφές όχι μόνο στη ΝΔ αλλά και στο ΠΑΣΟΚ. Η περίπτωση του Χρήστου Αηδόνη μοιάζει να ναι και η πιο χαρακτηριστική. Αν και ο βουλευτής δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του επίσημα.
Στην κυβέρνηση πάντως αναμένουν να δουν ποιοι θα ψηφίσουν παρών ή δεν θα συμμετάσχουν καθόλου στην ψηφοφορία. Και αυτό διότι τυχόν τέτοιες στην ψηφοφορία αφήνει ανοικτό το παράθυρο για στήριξη στην προεδρική εκλογή.
Ο Γιώργος Κασαπίδης τόνισε πως δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κάτι που θα πράξει και ο Βύρων Πολύδωρας.
Ο Γ. Νταβρής που ανήκε στους ΑΝΕΛ και στην συνέχεια αποχώρησε άφησε να εννοηθεί πως θα ψηφίσει παρών ή θα απέχει.
«Παρών» θα δηλώσει και ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ ο κ. Καπερνάρος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται ο Κ. Γιοβαννόπουλος, και η Μίκα Ιατρίδη.
Αρνητική ψήφο στην κυβέρνηση θα δώσει και ο Γ. Κουράκος, ο οποίος όμως τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ενώ την ίδια στάση θα κρατήσουν οι Π. Τατσόπουλος και Β. Οικονόμου.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook