Τελευταία ενημέρωση:

Δύο νεαροί από το Ηράκλειο και ένας 37χρονος από το Αγρίνιο φόρεσαν χειροπέδες σήμερα μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αρχών.

Οι άνδρες του λιμενικού στο Ηράκλειο παρακολούθησαν ένα 25χρονο σερβιτόρο και την ώρα που πήγε στην αποθήκη του ΚΤΕΛ για να παραλάβει το \”δέμα\” έπεσε πάνω στον υπάλληλο της αποθήκης ο οποίος ήταν λιμενικός μεταμφιεσμένος σε αποθηκάριο.

Στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ χειροπέδες φόρεσε και ένας 22χρονος φοιτητής από το Αγρίνιο.

Την ίδια στιγμή σε παράλληλη επιχείρηση της Αστυνομίας στο Αγρίνιο συνελήφθη ο αποστολέας ένας 37χρονος.

1 κιλό ήταν η ποσότητα του πακέτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ενημέρωση από το λιμεναρχείο ο 25χρονος ήταν ιδιαίτερα \”ζόρικος\” κατά την ανάκρισή του και αρνούνταν πεισματικά να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση, ακόμη και τη διεύθυνση του σπιτιού του, προκειμένου να προχωρήσουν οι έρευνες.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Στον εντοπισμό ενός κιλού και οκτώ γραμμαρίων (1,008gr) ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και τη σύλληψη δύο (02) 25χρονων προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις αποθήκες ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, συνελήφθη ένας 25χρονος ως παραλήπτης δέματος το οποίο περιείχε εντός νάυλον συσκευασίας ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους ενός κιλού και οκτώ γραμμαρίων (1,008gr).

Πρωινές ώρες σήμερα, πραγματοποιήθηκε κατ΄ οίκον έρευνα από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία έτερου 25χρονου ο οποίος φιλοξενούσε τον πρώτο συλληφθέντα και ο οποίος συνελήφθη, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

Α) Ένας (01) θρυματοθραύστης με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης,
Β) Μία (01) σιδερογροθιά,
Γ) Τρεις (03) συσκευασίες χαρτάκια για ινδική κάνναβη,
Δ) Δύο (02) μικροποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 0,1 και 0,1 γραμμαρίων αντίστοιχα και
Ε) Δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Επιπρόσθετα, στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου της ΕΛ.ΑΣ. προέβησαν στη σύλληψη του φερόμενου ως αποστολέα του δέματος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας καθώς και τα λοιπά αντικείμενα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook