Έρχονται… μεγάλες αλλαγές στο Mega μετά το σημερινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού; Το ερώτημα αυτό αναμένεται να απαντηθεί μόλις ολοκληρωθεί το κρίσιμο για το «Μεγάλο Κανάλι» ΔΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να αποφασιστούν σαρωτικές αλλαγές στην στελέχωση του καναλιού.

Στη σημερινή συνεδρίαση θα αποφασιστεί ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα αποχωρήσουν, αλλά και εκείνα που θα στελεχώσουν τη διεύθυνση των ειδήσεων.

Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια αναμένεται να αποχωρήσει ο επί 12 χρόνια επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, Χρήστος Παναγιωτόπουλος με επικρατέστερο να τον αντικαταστήσει -εφ\’ όσον προχωρήσουν οι αλλαγές- το Νίκο Στραβελάκη. Την ίδια ώρα η Όλγα Τρέμη όπως όλα δείχνουν θα οριστεί γενική διευθύντρια ενημέρωσης.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για να αναλάβουν τη νέα εποχή στο «Μεγάλο Κανάλι» είναι και η Εύα Αντωνοπούλου που φημολογείται ότι θα επιφορτιστεί με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν προς το παρόν απλές εικασίες και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Δ.Σ. και το ραντεβού που θα έχουν οι Χρήστος Παναγιωτόπουλος και Φώτης Μπόμπολας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook