Οι άνδρες της Ασφαλείας και οι συνοριοφύλακες ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δυο αλλοδαπών ηλικίας 55 και 39 χρόνων και βρήκαν τον πομποδέκτη που ήταν συντονισμένος στις συχνότητες της Αστυνομίας.

Δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους οι Βούλγαροι διαρρήκτες που είχαν διαρρήξει οχήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας… Αν και παρακολουθούσαν τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ. με φορητό ασύρματο πομποδέκτη, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν το μπλόκο που είχε στηθεί στον Προμαχώνα Σερρών!

Οι άνδρες της Ασφαλείας και οι συνοριοφύλακες ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δυο αλλοδαπών ηλικίας 55 και 39 χρόνων και βρήκαν τον πομποδέκτη που ήταν συντονισμένος στις συχνότητες της Αστυνομίας. Οι δυο Βούλγαροι ήταν και οπλισμένοι, ο ένας με σπρέι πιπεριού και ο άλλος με μαχαίρι, ενώ μέσα σε μία πλαστική σακούλα βρέθηκαν κρυμμένα πλήθος εργαλείων, ένα ελληνικό διαβατήριο και μία ελληνική άδεια οδήγησης.

Οι δράστες ομολόγησαν ότι τα ευρήματα προέρχονταν από πέντε διαρρήξεις που διέπραξαν από τις 11 Ιουλίου ως τις 21 Σεπτεμβρίου σε οχήματα, από τα οποία είχαν κλέψει ακόμη χρήματα ηλεκτρονικά είδη και διάφορα άλλα αντικείμενα που δεν βρέθηκαν. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook