Νέες εξελίξεις προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση του Μίκαελ Σουμάχερ, αφού για τον σοβαρότατο τραυματισμό του Γερμανού πιλότου της Formula δεν ευθύνεται η πτώση που είχε, αλλά η κάμερα που είχε στο κράνος του.

Ο πρωταθλητής της Formula 1 τραυματίστηκε σοβαρά όταν έκανε σκι στις Άλπεις τον περασμένο Δεκέμβριο και έπεσε με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα το οποίο τον κρατάει καθηλωμένο στο κρεβάτι μέχρι και σήμερα.

Ενώ μέχρι σήμερα όλοι υποστήριζαν πως ο τραυματισμός επήλθε από την πτώση, ένας ένας δημοσιογράφος που μίλησε με τον γιο του Σουμάχερ έδωσει μία νέα εκδοχή.

«Είδα πρόσφατα τον γιό του. Ο Σουμάχερ ξυπνά πολύ αργά, πολύ αργά. Στο σπίτι του έχει όλο τον χρόνο, θα έλεγα όλη την ζωή μπροστά του για να συνέλθει» δήλωσε στο Europe 1, ο δημοσιογράφος Ζαν Λουί Μονσέ, επισημαίνοντας ότι τον σοβαρό τραυματισμό δεν προκάλεσε «το σοκ (της πτώσης και σφοδρής σύγκρουσης με βράχο) αλλά εξάρτημα της μικρoκάμερας Go-Pro που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του Σουμάχερ και διαπέρασε τον εγκέφαλό του».

newsbomb.gr