Ένα αγοράκι 3 ετών κατασπαράχθηκε από δύο ιαγουάρους σε ζωολογικό κήπο στο Αρκάνσας των ΗΠΑ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το παιδί έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων και τα δύο αιλουροειδή αμέσως το άρπαξαν το ένα από το λαιμό και το άλλο από το πόδι, όπως δήλωσαν ο πατέρας και ο παππούς του παιδιού που ήταν μαζί του την ώρα του περιστατικού. 

Το άτυχο αγοράκι, υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κρανίο, ενώ στο σώμα του έφερε εκτεταμένα τραύματα, δήλωσε γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων του Αρκάνσας. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας οι πληγές δεν φαίνεται πως είναι απειλητικές για τη ζωή του. 

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου έφτασε στο χώρο όπου φυλάσσονταν οι ιαγουάροι, και χρησιμοποίησε πυροσβεστήρες ώστε να απομακρύνουν τα αιλουροειδή από το παιδί. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πώς το παιδί έπεσε από τα κάγκελα.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του παιδιού, επικαλούμενος το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής αλλά και εξαιτίας της ηλικίας του αγοριού.