Ένας Βούλγαρος 32 ετών και δύο γυναίκες απο την Βουλγαρία 37 και 53 ετών, μαζί με έναν 61χρονο Ρεθυμνιώτη συνελήφθησαν  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, κατηγορούμενοι για σωματεμπορία, σε βάρος 22χρονης κοπέλας απο την Βουλγαρία.
Όπως προέκυψε ύστερα από καταγγελία της 22χρονης γυναίκας, ο 32χρονος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική κατάστασή της και ισχυριζόμενος ότι θα τελέσει γάμο μαζί της, την έπεισε να διαμένει στο ίδιο διαμέρισμα, με τον ίδιο και ακόμη τρία άτομα ομοεθνείς τους, ηλικίας 47,37 και 53 ετών.
Στη συνέχεια και οι τέσσερις Βούλγαροιί, κρατώντας παρά τη θέληση της 22χρονη τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, ασκούσαν σε βάρος της σωματική και ψυχολογική βία, εμποδίζοντας παράλληλα, την ελευθερία των κινήσεων της.
Επιπλέον, προέκυψε ότι εξανάγκαζαν την 22χρονη να εκδίδεται, έναντι χρηματικής αμοιβής, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν αλλά και σε άλλες οικίες των πελατών, όπου την μετέφερε ο 61χρονος Ρεθυμνιώτης.
Προχθές το βράδυ, η 22χρονη κατάφερε να διαφύγει, εκμεταλλευόμενη την έλλειψη προσοχής του 61χρονου, ο οποίος την είχε μεταφέρει σε οικία πελάτη.
Άμεσα, αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών και στη συνέχεια συνελήφθησαν ο 32χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 22χρονης, η 37χρονη, η 53χρονη και ο 61χρονος, ενώ αναζητείται ακόμη ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 47 ετών.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook