Ο Κωνσταντίνος Τζούμας μιλώντας σήμερα στο JOY αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον πρώτο έρωτα της ζωής του με μία περιγραφή πολύ γλαφυρή όπως συνηθίζει άλλωστε.

«Ο πρώτος έρωτας της ζωής μου, ήταν όταν ήμουν 11 χρονών και αυτή ήταν δώδεκα. Ήταν Μεγάλη Παρασκευή. Με παρέσυρε πριν από τον Επιτάφειο.

Με παρέσυρε σε ένα πλυσταριό που είχαμε, δηλαδή μου υπέδειξε τι κάνουν ο μπαμπάς και η μαμά και ότι έπρεπε να κάνω κι εγώ κάτι τέτοιο.

Εγώ δεν ήξερα μέχρι εκείνη την εποχή ότι χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο όργανο ανδρικού κορμιού για αυτό το σκοπό, νόμιζα ότι ήταν για να πηγαίνει κανείς στην τουαλέτα. Και ξαφνικά αυτή η μικρή ήταν τόσο πολύ ελκυστική και εντυπωσιακή και με παρέσυρε, βγάλαμε τα ρούχα μας και αρχίσαμε να κολλάμε ο ένας πάνω στον άλλον και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η υπηρέτρια τους η Πελαγία.Λέει «τι κάνετε εδώ» έξαλλη. Και αρχίζουμε να αυτοσχεδιάζουμε και λέμε «τακτοποιούμε την αποθήκη χρονιάρα μέρα που είναι» και τέτοια. «Όλα αυτά γυμνοί;» είπε ο ηθοποιός περιγράφοντας την έκπληξη της υπηρέτριας

zappit.gr