Σε ένα φιλικό όπου το σκορ (1-1) περνάει σε δεύτερη μοίρα, Εργοτέλης και Πλατανιάς τίμησαν την μνήμη του Κώστα Κατσούλη.

Το σημερινό παιχνίδι που έγινε στην μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού, ο κόσμος έδωσε ότι χρήματα μπορούσε θέλοντας να τιμήσει έναν άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας.

Κατά τα… άλλα, ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε βελτιωμένος ενώ ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε φανέλα βασικού – για πρώτη φορά – στον Σάββα Γκέντζογλου.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός φαίνεται ότι είναι στον βαθμό ετοιμότητας που απαιτεί ο Καβαλιώτης τεχνικός και χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα, ο Εργοτέλης είχε χάσει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα με το χαμένο πέναλτι του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 43’ από ωραία προσπάθεια του Τόρες, ο οποίος γύρισε για τον Ναζλίδη που με κοντινή προβολή σημείωσε το 0-1. Η ισοφάριση ωστόσο δεν άργησε να έρθει, καθώς με τη σέντρα, οι γηπεδούχοι σκόραραν, με τον Λυκογιάννη να γυρίζει τη μπάλα για τον Νόσκοβιτς ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook