Την Τρίτη 14/10 και ώρα 16:30 μμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (1οΓυμνάσιο Χανίων) θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων την.

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

1. Αίτημα του Συλλόγου Νεανικής Δημοσιογραφίας «Λευτέρης Δασκαλάκης» για συνδιοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Σχολικό Έντυπο στο Ν. Χανίων 2013-2014».
2. Ορισμός των προσώπων που θα εκπροσωπούν την ΕΛΜΕ Χανίων στις επιτροπές των Δήμων.
3. Σχέδιο δράσεων με στόχο τη διασφάλιση της διαφάνειας και γενικότερα της καλής λειτουργίας του ΠΥΣΔΕ Χανίων και αντιμετώπιση περιστατικών αυθαιρεσίας
4. Ενημέρωση του ΔΣ γύρω από τη θέση συναδέλφων σχετικά με το ζήτημα της διαδικασίας τοποθετήσεων από το ΠΥΣΔΕ.
5. Αίτημα Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων για συνάντηση συντονισμού γύρω από τα θέματα της τρέχουσας ατζέντας (αξιολόγηση αυτοαξιολόγηση, νέο μισθολόγιο κ.λπ.)
Η συνεδρίαση αυτή (όπως και κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή από την έναρξή της (στις 16:30) για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει τη συζήτηση των θεμάτων της ΗΔ.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προτείνουν θέματα που κατά την κρίση τους θα έπρεπε να συζητηθούν εντός της ΗΔ στις επικείμενες συνεδριάσεις του ΔΣ. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ, κατά την ώρα που αυτό συνεδριάζει. Εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να θέσουν ενώπιον του ΔΣ θέματα εκτός ΗΔ μπορούν να προσέλθουν στις 18:30 (δηλαδή δύο ώρες μετά την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ΗΔ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook