Ένα δράμα ζει πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ μετά τις καταγγελίες που έκανε εις βάρος του πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση.

Δεν είναι άλλη από την Amanda Bynes που όλοι λατρέψαμε –ειδικά τα μικρά παιδιά- μέσα από το Nickelodeon η οποία έχει απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν τον Τύπο με την περίεργη συμπεριφορά της.

Η Amanda λοιπόν, λίγο πριν κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική, κατήγγειλε τον πατέρα της μέσα από το twitter γράφοντας πως εκείνος ήθελε να κάνει σεξ μαζί της και να την κακοποιήσει.

Βέβαια, οι ψυχολογικές διαταραχές της επιβεβαιώθηκαν από την ίδια όταν λίγο αργότερα ξαναέγραψε στο twitter ότι τίποτα από όσα είχε γράψει δεν ήταν αλήθεια

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει της νομοθεσίας της Καλιφόρνιας, ένας άνθρωπος μπορεί να κρατηθεί, παρά τη θέλησή του, για έως και 72 ώρες προκειμένου να εξεταστεί από ψυχιάτρους. Πολλοί δικοί της άνθρωποι πιστεύουν ότι η υπερέκθεση στη δημοσιότητα στην Amanda σε πολύ νεαρή ηλικία –μόλις 13 ετών- όχι μόνο δεν της έκανε καλό αλλά την έχει οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις όπως αυτή που συνέβη τώρα με τον πατέρα της και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του…

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook