Μέσα από τη στήλη του στο Πρώτο Θέμα ο Βαγγέλης Περρής αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις της παρουσιάστριας της εκπομπής «Αυτά είναι» ασκεί τη δική του κριτική.

«Η Μαρία Ηλιάκη φωτίστηκε από τους θολούς προβολείς των συνεργείων και, βλέποντας το Φως το Αληθινό, άφησε στην άκρη τους καθωσπρεπισμούς που επιβάλλουν οι κανόνες συμπεριφοράς των stars και μίλησε από καρδιάς. Ζήτησε καλύτερη αντιμετώπιση της εκπομπής χαμηλών πτήσεων που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, διότι ακόμη βρίσκεται στα σπάργανα και «είναι άκομψο να κρίνεται το αποτέλεσμα μιας δουλειάς η οποία μετρά μόλις δύο εβδομάδες τηλεοπτικής ζωής».

Η παρουσιάστρια κατά βάση έχει δίκιο. Πάνω από τα τηλεοπτικά προϊόντα έχουμε συνηθίσει να ίπτανται κοράκια που τρέφονται με σάρκες και τα οποία ετοιμάζουν εφόρμηση μόλις πέσει η πρώτη κηλίδα αίματος.

Προφανώς αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να εκληφθεί ως δείγμα υγείας, όμως αυτή την αλήθεια δεν μπορείς αν την αξιώνεις μόνο για τον εαυτό σου.

Η ίδια η Μαρία Ηλιάκη που τώρα λόγω στριμώγματος πρεσβεύει ότι δύο εβδομάδες αποτελούν ελάχιστο μέγεθος για την εξαγωγή συμπερασμάτων, κατά την προηγούμενη θητεία της χαρακτήριζε ανθρώπους, ανακοίνωνε δικαστικά πορίσματα, προχωρούσε σε κοινοποίηση ψυχολογικών προφίλ βασισμένη σε ένα δευτερόλεπτο, το οποίο μάλιστα είχε περάσει από τον παραμορφωτικό φακό της ανοησίας του γραπτού ή διαδικτυακού gossip.

Καλό είναι που κάπως αργά- ή έστω ιδιοτελώς- προσχωρεί στο στρατόπεδο της υπομονής, αλλά κανείς δεν έχει πειστεί ότι με το πρώτο καλό ποσοστό δεν θα επιτρέψει στον τόπο που μεγάλωσε». γράφει ο δημοσιογράφος.

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook