Άγριο έγκλημα συνέβη τις πρωινές ώρες σήμερα  στην περιοχή του Άλσους της Καισαριανής, καθώς βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος ένας άντρας ηλικίας περίπου 40 χρονών.

Το άψυχο σώμα του άντρα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, μάλλον από μαχαίρι, στον θώρακα και στην κοιλιά. 

Τον άτυχο άντρα εντόπισε διερχόμενος μοτοσικλετιστής απέναντι από το νεκροταφείο της Καισαριανής και συγκεκριμένα παράπλευρα της οδού Δημητρίου Καραμολέγκου, ο οποίος συγκλονισμένος από το θέαμα ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

\"\"

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία το θύμα φέρει τρία χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο σε θώρακα και κοιλιά, βρέθηκε ντυμένος ενώ δεν είχε στην κατοχή του κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του. 

Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα

Συγκλονίζει η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα που είδε τον άτυχο άντρα μαχαιρωμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου απέναντι ακριβώς από το νεκροταφείο της Καισαριανής.
 
Ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος εργάζεται στο νεκροταφείο, αφού είδε πως κάτι συμβαίνει έξω από το νεκροταφείο αμέσως έτρεξε να δει τι συμβαίνει.
 
«Είδα το παλικάρι ξαπλωμένο εδώ.  Ήταν ξανθός με μακριά μαλλιά, αδύνατος και το ύψος του περίπου 1.75 με 1.80. Είχε στην κοιλιά δύο τραύματα σαν χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο» τονίζει, μεταξύ άλλων, στο protothema.gr.
 
Το θέαμα που αντίκρισε, παρότι συνηθισμένος στις κηδείες, τον σόκαρε. Ο άντρας είχε σηκωμένη την μπλούζα του και από την στάση του συμπέρανε πως το θύμα μάλλον μεταφέρθηκε στην περιοχή, ενώ από τα ρούχα και τα παπούτσια του φαινόταν ότι έχει συρθεί στο έδαφος.
 
Στη συνέχεια αναφέρει: «Από ότι ξέρω εγώ -γιατί δουλεύω στο κοιμητήριο -πρέπει να ήταν από ώρες νεκρός. Φορούσε ένα τζιν, αθλητικά παπούτσια και ένα ψιλό μπουφανάκι με ένα φανελάκι. Η μπλούζα του ήταν σηκωμένη, όλη η κοιλιά του ήταν έξω, προφανώς τον έφεραν εδώ περά. Δεν μπορεί να σήκωσε την μπλούζα από μόνος του».
 
Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει, είναι ποιος είναι αυτός ο άντρας, αφού πάνω του δεν βρέθηκαν στοιχεία που να προδίδουν την ταυτότητά του, όπως προαναφέρθηκε, και πλέον η ταυτοποίησή του θα ανοίξει το δρόμο στις αρχές για τον εντοπισμό των δραστών. 
 

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. 
\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook