​Τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει πριν λίγο καιρό ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται να ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου μια νεαρή κοπέλα επειδή αρνήθηκε να δώσει το κινητό της τηλέφωνο σε έναν άνδρα, μέλος μιας αίρεσης!

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα έτρωγε στα Mac Donalds στην επαρχία Shandong της Κίνας, όταν τα μέλη της αίρεσης την πλησίασαν και επιχείρησαν να τη στρατολογήσουν. Εκείνη όμως αρνήθηκε να τους δώσει τον αριθμό του κινητού της.

Τότε, ένας από τα μέλη της αίρεσης Ισχυρό Πνεύμα (All Powerful Spirit), άρχισε να τη χτυπά βάναυσα με τη σφουγγαρίστρα και μάλιστα συνέχισε να τη χτυπά μέχρι που η σφουγγαρίστρα έσπασε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα πέντε μέλη της αίρεσης χτύπησαν τη γυναίκα, κλωτσώντας την στο κεφάλι! Και όλα αυτά ενώ παρευρισκόμενοι κοιτούσαν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα!Σήμερα, έγιναν γνωστές οι ποινές των κατηγορούμενων. Σε θανατική ποινή καταδικάστηκαν ο 55χρονος Ζανγκ Λιντον και η 29χρονη κόρη του Ζανγκ Φαν.

Στην 39χρονη Λου Γινγκχουμ επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη ενώ στους Ζανγκ Χανγκ και Ζανγκ Κιόλιαν, το δικαστήριο έριξε 10 και 7 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα.

Still of the trial of the cult memebers from Chinese state TV.

Να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν πως νόμιζαν πως η κοπέλα ήταν δαιμονισμένη.

star.gr