Σύμφωνα με το συγγραφέα Martin Amis, ο ηγέτης των Ναζί ήταν μανιακός με την καθαριότητα…

Ο Αδόλφος Χίτλερ και η σύντροφος του Εύα Μπράουν, έκαναν σεξ χωρίς να αγγίζονται και πιθανότατα χωρίς να βγάζουν ούτε καν τα ρούχα τους, σύμφωνα με τον συγγραφέα των best seller, Martin Amis.

Ο Amis, ηλικίας 65 ετών, δήλωσε πρόσφατα σε ένα φεστιβάλ λογοτεχνίας, ότι η σεξουαλικότητα του Χίτλερ είναι μία «μαύρη τρύπα» στην ιστορία.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η σεξουαλικότητα του Χίτλερ είναι ένα απόλυτο κενό».

«Δεν υπάρχουν πραγματικές ενδείξεις για τη ζωή και κυρίως για τη σεξουαλικότητα του. Αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος δε βγάζει τα ρούχα του ούτε καν όταν πηγαίνει στο γιατρό του και είναι μανιακός με την καθαριότητα, δείχνουν πολλά για τη ζωή του».

Ο Χίτλερ και η Εύα έγιναν εραστές το 1932, αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκαν μαζί στο κοινό και οι Γερμανοί δεν γνώριζαν τη σχέση τους παρά μόνο μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Εύα είχε το δικό της δωμάτιο στην κατοικία του Χίτλερ στο Βερολίνο και πιστεύεται ότι ποτέ δεν είχαν κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο.

Με την απόλυτη ήττα του Χίτλερ να διαφαίνεται στο ορίζοντα, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί κρυφά στις 29 Απριλίου του 1945.

Την επόμενη μέρα βρέθηκαν νεκροί.

Ο Χίτλερ, που τότε ήταν 56 ετών, πέθανε από ένα τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι και η Εύα 33 ετών, είχε πάρει ένα χάπι κυανίου.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook